Hemma efter en underbar resa. Sol, snö, familjen och god mat. Nu är det sallad och knäckebröd som gäller...nej, så illa är det inte, här kommer ett busenkelt recept igen. Vad sägs om en pasta med röd paprika och annat smått och gott jag hittade i kylskåpet?
Recept
Stek små tärningar av färska röda paprikor och färsk hackad chilipeppar i olivolja. Paprikan ska bli nästan lite knaprig. Tillsätt pressad eller hackad vitlök och stek lite till. Salta, peppra.
Under tiden koka färsk pasta (tar bara 2-3 minuter). Sila, häll över lite olivolja och paprikablandningen. Servera med nyriven parmesanost, dekorera med färska örter eller vitlöksblasten.
Till detta serverade jag en sallad på rivna gula morötter, olivolja och pressad apelsinsaft istället för vinäger. Salt och peppar.
Pastan från frysen, paprikan, vitlöken, parmesanosten, morötterna - ett måste i kylskåpet. Vitlöken i krukan vattnades av grannen.
Hej igen!Du undrade hur jag hittade till dig :) Jag visste knappt själv men det var så att jag var in på Kannor och karaffer och hon har din blogg i sin blogglista.Det är kul att vandra runt lite och vidga sina vyer :) Ja vi har lite olika innehåll.Men jag tycker om att laga mat och dina recept verkar så smarriga.Det här pasta receptet vill jag prova.Ha en bra helg!Hälsningar Anna
SvaraRaderaP.s vad spännande det lät att du träffat dina vänner och släktingar som du inte sett på så många år!
SvaraRaderaHej Tania!
SvaraRaderaVilket fint namn på vägen,Vallmovägen.Vad kul att du spar på grejer med vallmo på.Det är vackert med vallmo!Ja du kan väl smyga in lite inrednings bilder här också :) Ha det gott!/Anna