I morse tog jag ut en halv fryst kyckling - ekologisk Bosarpkyckling. När jag kom hem var den lagom tinad. Jag har fortfarande kvar äpplen från min trädgård, underbara röda Ingrid Marie, det är dags att göra slut på dem. Och så hittade jag en sötpotatis och en lime.
5 äpplen, delade i klyftor
1 lime delad i klyftor
1 sötpotatis, skalad och skuren i tärningar
kyckling
salt
peppar
olivolja
Lägg kycklingen på en bädd av äpplen, lime och sötpotatis, salta, peppra och häll över 3 msk olivolja. Stek i ugnen på 200 grader i minst 45 minuter, beroende på hur stor kycklingbiten är.
Eftersom jag inte har råd med Bosarpkyckling, gör jag rätten med vanlig, fryst, kyckling. Den duger!!! Systern
SvaraRaderaJaha, det kunde man gissa vem som skrev detta...
SvaraRaderaJo, jag är kanske snål, det är sant, men aldrig på bekostnad av smaken... Min mat är lika god :-). Syrran
SvaraRadera